Sähköä passiasiointiin

Passi- tai henkilökorttihakemuksen voi nyt laittaa vireille verkossa. Tavallisen passisi voit useimmiten uusia käymättä poliisiasemalla, kun valokuvaamo toimittaa uuden valokuvasi sähköisesti, sinulta otettiin sormenjäljet edellistä passia hakiessasi enintään kuusi vuotta sitten eikä nimesi ole muuttunut. Henkilökortin hakemiseen liittyy toistaiseksi pakollinen käynti lupapalvelupisteessä.
Lue lisää

Poliisilaitoksilla asiointiin voit varata ajan

Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin tehdään lupapalveluiden ajanvarausjärjestelmässä, johon kirjaudutaan kansalaisen asiointitilin kautta. Ajat voi samalla kertaa varata vaikka koko perheelle.
Lue lisää
Yhteystiedot

Varkaat eivät ole joululomalla - pidä kotisi asutun näköisenä

Marras-joulukuu ovat olleet erittäin vilkkaita asuntomurtorintamalla. Lisäksi joulun ja vuodenvaihteen loma-ajat ovat perinteisesti lisänneet asuntomurtoja, kun varkaille tarjoutuu tilaisuuksia vierailla tyhjiksi jääneissä kodeissa. Poliisi muistuttaa, että yksinkertaisin keino asuntomurron ennalta estämiseen on asunnon pitäminen asutun näköisenä myös lomien aikana.
Lue lisää

Poliisi toivoo malttia ja ennakointia joulun liikenteeseen

Poliisi on turvaamassa joululiikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta suorittamalla näkyvää valvontaa päätieverkostolla. Poliisi toivoo malttia ja kohteliaisuutta joululiikenteeseen, jotta kaikki pääsisivät turvallisesti perille nauttimaan joulurauhasta läheistensä kanssa.
Lue lisää

Poliisi valvoi jälleen tehostetusti rattijuopumuksia

Poliisi valvoi tehostetusti rattijuopumuksia jälleen8.-12.12. Tehovalvontaa poliisilaitoksilla tehtiin pääsääntöisesti vuorokauden ajan. Osa poliisilaitoksista valvoi tehostetusti rattijuopumuksia koko viikon.Valvonnassa puhallutettiin noin 33 000 kuljettajaa ja tavattiin 58 alkoholin vaikutuksen alaisena olevaa kuljettajaa sekä 15 huume- tai lääkeaineiden alaisena olevaa kuljettajaa.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Kolme tärkeintä henkilöä: Me, I and Myself
Risto Lammi
Poliisiylitarkastaja
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: