Sähköä passiasiointiin

Passi- tai henkilökorttihakemuksen voi nyt laittaa vireille verkossa. Tavallisen passisi voit useimmiten uusia käymättä poliisiasemalla, kun valokuvaamo toimittaa uuden valokuvasi sähköisesti, sinulta otettiin sormenjäljet edellistä passia hakiessasi enintään kuusi vuotta sitten eikä nimesi ole muuttunut. Henkilökortin hakemiseen liittyy toistaiseksi pakollinen käynti lupapalvelupisteessä.
Lue lisää

Poliisilaitoksilla asiointiin voit varata ajan

Ajanvaraukset poliisilaitoksilla asiointiin tehdään lupapalveluiden ajanvarausjärjestelmässä, johon kirjaudutaan kansalaisen asiointitilin kautta. Ajat voi samalla kertaa varata vaikka koko perheelle.
Lue lisää
Yhteystiedot

Poliisit tiivistävät yhteistyötään Baltiassa, Suomessa ja Ruotsissa

Baltian maiden sekä Suomen ja Ruotsin poliisit tiivistävät yhteistyötään. Alueen maat ovat aiemmin toimineen yhdessä kahden- ja kolmenvälisesti. Nyt yhteistyötä laajennetaan nykyisten yhteistyökanavien lisäksi myös kaikkien viiden maan keskeiseksi.
Lue lisää

Poliisihallitus kilpailutti poliisin koko virkavaatetuksen

Poliisihallitus on kilpailuttanut ensimmäistä kertaa poliisin koko virkavaatetuksen yhtenä kokonaisuutena. Hankintasopimuksen arvo on kuuden vuoden sopimuskaudelle noin kuusi miljoonaa euroa. Virkavaatetuksen malleihin ei tehty suuria muutoksia kilpailutuksen määrittelyvaiheessa. Poliisin tunnistaa edelleen sinisistä tutuksi tulleista vaatteistaan.
Lue lisää

Lisää poliiseja Twitteriin

Poliisi lisää läsnäoloa Twitterissä. Johdosta mukaan tulevat poliisijohtaja @SJKolehmainen Poliisihallituksesta ja rehtori @kimmohimberg Poliisiammattikorkeakoulusta. – Tavoitteena on lisätä poliisin näkyvyyttä ja tarjota mahdollisuus vuorovaikutukseen, erityisesti sidosryhmien suuntaan, viestintäpäällikkö @MarkoLuotonen sanoo.
Lue lisää

Etusivun uutisarkisto
 
 
Poliisista päivää -blogit
Ystäväni
Anu Aro
Rikoskomisario
Huutokaupat

Kaikki huutokaupat

Hae sivustolta: